tomacolor studio
tomacolor
tomacolor studiotomacolor studio weblapkészítésweblapkészítés oktatásoktatás referenciákreferenciák kapcsolatkapcsolat

weblapkészítés

A honlapok készítését rövid határidővel (általában egy két héten belül) vállaljuk. Hozott, vagy általunk tervezett arculat alapján elkészítjük az oldalterveket, majd ennek elfogadása után feltöltjük adatokkal az oldalakat. Az anyagok összegyűjtésében is tudunk segítséget nyújtani, esetleg fotózást is vállalunk. A honlapok számára domain és tárhelyszolgáltatást intézünk, így ügyfeleinknek nem kell ezzel sem foglalkozniuk. Segítünk a domain név kiválasztásában, a honlappal kapcsolatos későbbi karbantartás és módosítások ügyében folyamatosan rendelkezésre állunk.
weblap tervezés weblap készítés webdesign

grafikai munkák

A honlapok készítése mellett különböző kiadványok, szórólapok, füzetek, plakátok, logók tervezését is elvégezzük. A tervek elfogadása után a munkáról nagyfelbontású TIF képet készítünk a nyomdai méret alapján.

domain regisztráció

A regisztrációs megbízás mellé szükséges csatolni magánszemély esetén egy nyilatkozatot a személyi adatok hitelességéről, illetve cég esetében aláírási címpéldány és cégbírósági bejegyzés másolatot. A szabad domain nevekről az alábbi oldalakon lehet tájékozódni. www.domain.hu ( .hu ) www.whois.com ( .com .net .eu )

GDPR adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 2018

2018. május 25-től érvénybe lép az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a General Data Protection Regulation GDPR (Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete, 2016. 04. 27), mely minden uniós országban, így Magyarországon is kötelezően alkalmazandó. Fentiek értelmében az eddig érvényben lévő adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat az alábbiak szerint módosítottuk ill. egészítettük ki
A TOMACOLOR STUDIO adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

árak

Minden elkészítendő honlap esetében eltérő tervezési igények és adatmennyiségek határozzák meg a munkaórák számát. Előzetes árajánlatot a feldolgozandó adatok ismeretében tudunk készíteni. Hozzávetőlegesen az alábbi árakkal számolhatnak ügyfeleink:

logótervezés: 20.000 Ft
weblapterv: 40.000 Ft
arculatterv (logó, levélpapír, boríték, névjegy, webdesign): 60.000 Ft
weblapok: 80.000-120.000 Ft
programozott weblapok: 150.000 Ft-tól
domain+webtárhely: 10.000-15.000 Ft/év
+domain név: 5.000 Ft/év

tomacolor studio 2831 Tarján, Sport u. 18. * telefon: 34 372 738 * mobil: 06 20 526 0564 * e-mail: studio@tomacolor.hu